Uitgaven Mood Indigo
Roger de Neef
Mood Indigo
De 2 Zoete Lievekes Pers, 2017
Formaat: 17,5 × 25 cm
Oplage: 50 exemplaren
€ 330 porto

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Mood Indigo (€ 330 porto) bij De 2 Zoete Lievekes Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De 2 Zoete Lievekes Pers (verschave_hendrik@hotmail.com).

Mood Indigo

Recent verscheen bij de 2 Zoete Lievekes Pers de bundel Mood Indigo met tien gedichten en een handgeschreven brief van Roger de Neef als hommage aan schilder RoBie Van Outryve van wie telkens twee originele gouaches zijn opgenomen.

Roger de Neef, journalist, dichter en essayist, publiceerde 15 poëziebundels en werd onderscheiden met de Arkprijs van het Vrije Woord (1978) en de Driejaarlijkse Staatsprijs voor Poëzie (1986). RoBie Van Outryve, dichter en schilder, won diverse prijzen o.a. de Grote prijs van Rome voor schilderkunst (1976).

De volledige uitgave Mood Indigo is handgezet uit de Gill smal pt 16 en 24, gedrukt op velijn wit Oud Hollands 270 gr, formaat 17,5 × 25 cm, in een blauwlinnen foedraal in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren waarvan 35 bestemd voor de verkoop.

Deze kunstuitgave werd op 14 oktober 2017 gepresenteerd in galerie De Zwarte Panter te Antwerpen. Er zijn nog slechts enkele exemplaren te verkrijgen tegen de prijs van € 330 + port door overschrijving op rek BE 71 0010 2861 4369 van RoBie Van Outryve te Diksmuide.

Meer info op de websites www.rogerdeneef.be en www.montanusvijf.be

Reacties

avatar

Meer uitgaven van De 2 Zoete Lievekes Pers 

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.