Techniek


28 februari 2014

Snijmachine gebruiken as. zaterdag

Beste collega-drukkers,

Een beetje brutale vraag, maar na het eerste drukwerk gemaakt te hebben op mijn mooie degelpers, waarbij ik gelijk maar dubbelzijdig ben gaan drukken, komt nu het moment van schoonsnijden.

Ik ben nog niet zo ver dat ik zelf een snijmachine heb kunnen kopen en stel hier de brutale vraag of er iemand is waarbij ik zaterdagmiddag even terecht kan om een klein stapeltje 600 gms katoen papier schoon te snijden 🙂

Ik heb het geboortekaartje van mijn dochtertje gedrukt en en wil dit graag versturen, maar het snijden van 125 stuks met de hand gaat net niet snel genoeg en is niet echt te combineren met mijn kersverse poepmachine 😉

Ik woon zelf in Rotterdam maar omgeving Brabant zou ook een optie kunnen zijn.

Ik lees erg graag of dit mogelijk zou zijn bij iemand, betaling geen probleem.

Grote groet,

Bas

2 gedachten over “Snijmachine gebruiken as. zaterdag”

  1. wat een inventiviteit… waarom is die vraag nou hier ? Ik begrijp het niet, echt niet.

    Zou er nu helemaal geen kleine drukkerij meer in Rotterdam zijn, waar men niet bereid is U te helpen ? Gewoon binnenlopen, het werk meenemen, en de vraag voorleggen.

    Het heeft best zin, om goede maatjes te zijn met een drukkerij vlak bij U, soms wil je een papierboor gebruiken, en niet iedere margedrukker heeft zo’n ding, maar ikzelf ben heel welkom bij een drukker bij mij in de buurt.

    Hij vindt het heel leuk, wat ik doe, en helpt me met zeer grote regelmaat, met papier, met schoonsnijden, met papierboren en nog wel meer. Best gezellig hoor, vaklui onder elkaar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie