Uitgaven Kandinsky bij De Klaproos
Kandinsky, vertaler Jan H. Mysjkin
Klanken I
De Klaproos – Le Coquelicot, 2018
Formaat: 22 x 26
Aantal pagina’s: 16 dubbelgevouwen
Oplage: 40 exemplaren
€ 150

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Klanken I (€ 150) bij De Klaproos – Le Coquelicot. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Klaproos – Le Coquelicot (scholtensklaproos@hetnet.nl).

Kandinsky bij De Klaproos

Klanken I bevat 6 gedichten van de in totaal 38 prozagedichten die Klänge van Kandinsky omvat. Mijn eerste idee was om alleen met deze keuze te werken. Al werkende stelde ik mij de vraag waarom deze 6 gedichten. Ik had daar geen sluitend antwoord op. Daarom zullen alle 38 gedichten verschijnen in 6 delen.

Jan Mysjkin vertaalde de gedichten uit het Duits naar het Nederlands. Hij gaf ze mij te lezen en ik werd net als hij enthousiast. De gedichten geven weer een andere inkijk op deze indrukwekkende schilder.

De originele Duitse teksten zijn apart los bijgevoegd.

Lettertype Nobel, lino- en houtsneden, sjabloondruk, potlood, omslag bronsgeel wolvilt 3 mm, formaat 22 x 26cm, in Japanse binding, ingenaaid mapje met de Duitse teksten

Genummerd en gesigneerd, 2018. Oplage 40, € 150

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.