Lotje Meijknecht
Verhaalkaart
De 1000poot, 2023
Formaat: 10 × 9 cm
Aantal pagina’s: 12 + 4
Oplage: 51 exemplaren
€ 22,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Verhaalkaart (€ 22,50) bij De 1000poot. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De 1000poot (lotjemeijknecht@gmail.com).

Een nieuw vouwboek dat je zo op pad laat gaan

Dit vouwboek kan je als kleurboek je eigen kleur en ervaring meegeven. En als je het boek doorbladert, doorloop je een droomreis, een lange-afstandswandeling door een bijzonder land, wat je misschien ook wel herkent…

Uitgevouwen vormen de pagina’s samen de verhaalkaart van deze wandeling. Dat is de weerslag van een lange wandeling, gelijk een landkaart. Maar in plaats van het onafhankelijke grid zijn de persoonlijke belevenissen van die ene specifieke tocht leidend.

Als een grote linosnede (40 × 27 cm) gedrukt op zwaar ivoor drukpapier. Het omslag is gedrukt op grijsgroen japans papier met teksten gezet in gill 12 romein, gill 20 halfvet kapilaten, gill 12 verlengd romein (ziet eruit als halfvet) en mercator 12 smal romein.

Ontwerp en uitvoering: Lotje Meijknecht
12 pagina’s binnenzijde + 4 pagina’s van het kaft.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Drukkerij de 1000poot