verhaal van Tim Huisman, illustraties van Lotje Meijknecht
De Feiten in de Zaak Murks – deel 1 'Nachtelijke ontmoetingen'
De 1000poot, 2019
Formaat: 15 × 15 cm
Aantal pagina’s: 40
Oplage: 50 exemplaren
€ 19,50 excl. porto

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De Feiten in de Zaak Murks – deel 1 'Nachtelijke ontmoetingen' (€ 19,50 excl. porto) bij De 1000poot. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De 1000poot (lotjemeijknecht@gmail.com).

Feuilleton verschijnt in boekvorm

Van de achterflap:

“Murks in een onwelkome gast uit het verleden. Ruw maakt hij een einde aan het kluizenaarsbestaan van de schuchtere Willem. Het geheim dat ze sinds hun studententijd met zich meedragen dwingt de mannen nu, jaren later, tot onherroepelijke daden. ‘Nachtelijke ontmoetingen’ is het eerste deel van een trilogie over onaangepaste mannen in een bevreemdende wereld.”

Het verhaal verschijnt in eerste instantie als feuilleton in de digitale wereld, te volgen via #adreadfultale. Nu zijn aflevering 1 tot 15 met hun illustraties gebundeld en in boekvorm verschenen. Het buitenwerk is met de hand gedrukt, het binnenwerk met digitale ‘telefoon’ tekeningen is prachtig printwerk.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van De 1000poot