Louis van Gaal Serie
MatchBoox, 2023
Formaat: 11,5 × 15,5 cm
Aantal pagina’s: 80
Oplage: 125 exemplaren
€ 29,95 (incl. verzendkosten)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Louis van Gaal Serie (€ 29,95 (incl. verzendkosten)) bij MatchBoox. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij MatchBoox (info@matchboox.com).

Louis van Gaal aan het woord

Deze cassette bevat een serie van vier MatchBoox met de meest bijzondere uitspraken van een van de beste voetbaltrainers die Nederland ooit heeft gekend. Louis van Gaal (1951) had succes met Ajax, AZ en het Nederlands elftal, en dat gold niet minder voor zijn werk als trainer bij Barcelona, Bayern München en Manchester United.
Behalve tijdens wedstrijden manifesteerde hij zich nadrukkelijk op persconferenties, waarbij hij nogal eens de confrontatie aanging met journalisten. Dat leverde een groot aantal bijzondere uitspraken op ‒ zowel in zijn moedertaal als in het Engels en Duits. Sommige van zijn uitspraken zijn staande uitdrukkingen geworden. De beste daarvan hebben wij voor u geselecteerd in de Louis van Gaal Serie.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van MatchBoox