Irene Verbeek
Tijd tot later
Irene Verbeek, 2011
Formaat: 22 x 22 cm
Aantal pagina’s: 176
Oplage: 100 exemplaren
€ 59,95

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Tijd tot later (€ 59,95) bij Irene Verbeek. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Irene Verbeek (irene.verbeek@outlook.com).

Tijd tot later

TIJD tot later 2 a

In TIJD tot later wordt de aardse liefde bezongen in tekst en beeld. Zonder woorden wordt in het eerste deel Tango passión, in een vitale en trefzekere inktrollertechniek, het verlangen en de hartstocht verbeeld. Dit eerste deel eindigt met werken in olieverftechniek uit de reeks Gekloofde zielen waar het verloop van de liefde, de uitgebluste passie en het weer vrij en onafhankelijk zijn, hun vorm vinden.

In het tweede deel, TIJD tot later, wordt ingezoomd op verliefdheid, passie en hartstocht als bron van scheppingskracht. Reproducties van werken in verschillende technieken worden afgewisseld met teksten. De  beleving van tijd en het verlangen naar tijd zijn de schakels waarmee liefde en scheppingsdrang met elkaar worden verbonden.

Maartje de Haan bij haar presentatie van dit boek in 2011:

De gedichten en het beeldend werk versterken elkaar… Er spreekt een enorm gevoel van vrijheid uit haar werk… De liefde voor het boek blijkt uit alle pagina’s.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van