Irene Verbeek
Tijd tot later
Grafisch Atelier I.V, 2011
Formaat: 22 x 22 cm
Aantal pagina’s: 176
Oplage: 100 exemplaren
€ 59,95

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Tijd tot later (€ 59,95) bij Grafisch Atelier I.V. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Grafisch Atelier I.V ().

Tijd tot later

TIJD tot later 2 a

In Tijd tot later wordt de aardse liefde bezongen in tekst en beeld. Het eerste deel, Tango passión, schetst op een overkoepelende manier het hele verhaal van de liefde. Prenten verbeelden in een vitale en trefzekere inktrollertechniek zonder woorden de hartstocht van de liefde. Dit eerste deel eindigt met werken in olieverftechniek uit de reeks Gekloofde zielen, waarin het verloop van de liefde, de uitgebluste passie en het weer vrij en onafhankelijk zijn worden weergegeven. In het tweede deel, TIJD tot later, wordt ingezoomd op verliefdheid, passie en hartstocht, als bron van scheppingskracht. Reproducties van werken in verschillende technieken worden afgewisseld met teksten. Het begrip tijd, de beleving van tijd en het verlangen naar tijd zijn de schakels waarmee liefde en scheppingsdrang met elkaar worden verbonden (achterplat boek)

Maartje de Haan (Meermanno museum) bij haar presentatie in 2011 van het boek Tijd tot later in het Groninger Museum:

De gedichten en het beeldend werk versterken elkaar(…) Er spreekt een enorm gevoel van vrijheid uit haar werk (…) De liefde voor het boek blijkt uit alle pagina’s (…)

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Grafisch Atelier I.V