Uitgaven De pentekening. Kort verhaal door Hjalmar Söderberg.
Hjalmar Söderberg
De pentekening
Falstaff & Fakir, 2014
Formaat: 10,5 x 15 cm
Aantal pagina’s: (8) ongepagineerd
Oplage: 65 exemplaren
€ 12,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De pentekening (€ 12,50) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

De pentekening. Kort verhaal door Hjalmar Söderberg.

Omslag Colofon

Hjalmar Söderberg (1869-1941) is een van de bekendste Zweedse schrijvers van rond 1900. In ons land kent men hem vooral van enkele romans en van zijn toneelstuk Gertrud dat in Nederland nog regelmatig op het podium wordt gebracht. De romans Het ernstige spel en Dokter Glas zijn in mijn (Bertie van der Meij’s) vertaling verschenen bij De Wereldbibliotheek in 2003 en 2004/2e dr. 2009.

HjSdrberg

Bij mijn pers Falstaff & Fakir is een bundel korte verhalen van Söderberg in Nederlandse vertaling in voorbereiding – we zijn bezig met de vertaling. Het moet een mooie uitgave worden, geprint in katernen, en met een ambachtelijk gedrukt omslag.

Als voorproefje van deze verhalenbundel heeft Falstaff & Fakir nu een boekje gemaakt van Söderbergs verhaal De pentekening, vertaald door Henri Wijsbek, met de hand gezet en gedrukt op mijn Chandler & Price degelpers. Ingenaaid in omslag met flappen.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.