Uitgaven Waar is mijn beentje nou
Bertie van der Meij
Waar is mijn beentje nou
Falstaff & Fakir, 2012
Formaat: 10 x 10 cm
Aantal pagina’s: 1 (uitvouwblad)
Oplage: 90 exemplaren
€ 5

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Waar is mijn beentje nou (€ 5) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

Waar is mijn beentje nou

beentje-omslagscan559x581

Dit boekje bevat een gedicht dat eerder gepubliceerd is in De Gids (mei 2001). Mijn dochter Nina vond dat gedichtje zo mooi dat ze er tekeningetjes bij heeft gemaakt. Die tekeningen vond ik op mijn beurt zo treffend dat ik er samen met het gedicht  een apart boekje van heb gemaakt. Wanneer je de smaragdgroene kaft openslaat vouwt het werkje zich op ingenieuze wijze uit, zodat je het geheel – tekst en tekeningen – in één keer kunt overzien.

Formaat (ongeopend): ca. 10×10 cm. Tekst en omslagillustratie in boekdruk. Tekening binnenin geprint. Oplage 90 genummerde exemplaren.

Verschenen in oktober 2012.

geopend

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.