Uitgaven Wenskaart voor nieuwjaar
Beste wensen lieve mensen
Falstaff & Fakir, 2018
Formaat: 15,5 x 10,5
Aantal pagina’s: 1
Oplage: ca. 60 beschikbaar exemplaren
€ 22,50 per 10 stuks

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Beste wensen lieve mensen (€ 22,50 per 10 stuks) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

Wenskaart voor nieuwjaar

Ik ben dit jaar mooi op tijd klaar met mijn wenskaart voor het nieuwe jaar. Altijd leuk om zelf nieuwjaarskaarten te maken, vind ik. Ook deze keer heb ik ze allemaal eigenhandig gedrukt, op mijn Korrex proefpers.

De tekst is met houten letters in vier kleuren gedrukt op een ondergrond van een linodruk die een sneeuwbui voorstelt. Het papier is 300 grams wit Crane Lettra (100% katoen). De achterkant is blanco, op een randstempeltje met het adres van mijn website na.

Wil je ook zulke kaarten – van echt papier en handgemaakt! – aan je familie en vrienden sturen? Ik heb er enkele tientallen meer gedrukt dan ikzelf nodig heb en bied die hier te koop aan voor € 22,50 per 10 stuks, excl. porto. De oplage is beperkt, op is op!

1 reactie op “Wenskaart voor nieuwjaar”

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.