Uitgaven Het ernstige spel, door Hjalmar Söderberg
Hjalmar Söderberg
Het ernstige spel
Falstaff & Fakir, 2017
Formaat: 21 x 13,5
Aantal pagina’s: 224
Oplage: 60 exemplaren
ISBN 978-90-826074-2-0
€ 20

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Het ernstige spel (€ 20) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

Het ernstige spel, door Hjalmar Söderberg

Het ernstige spel, door Hjalmar Söderberg

Deze klassieke roman uit de Zweedse literatuur (origineel uit 1912, Ned. vertaling oorspronkelijk verschenen in 2003) was al jaren niet meer verkrijgbaar, maar is er nu in een nieuwe, licht herziene uitgave van Falstaff & Fakir.

Het ernstige spel is een roman over liefde en ambitie. Beginnend journalist Arvid ontmoet zijn grote liefde Lydia, maar wil zich nog niet binden aan een vrouw. De twee geliefden sluiten vervolgens beiden een verstandshuwelijk met een ander. Als ze elkaar jaren later weer ontmoeten, krijgen ze een langdurige geheime verhouding, die zowel hoogtepunten als diepe dalen kent. Arvid is maatschappelijk geëngageerd en zijn carrière verloopt voorspoedig, maar als het om keuzes in de liefde gaat, laat hij het op beslissende momenten afweten. Het spel van de liefde vraagt een inzet en integriteit die hij niet lijkt te kunnen opbrengen.

Vertaald uit het Zweeds door Bertie van der Meij.
Digitaal gedrukt, softcover, genaaid + gebrocheerd.
Boekontwerp en boekverzorging: Bertie van der Meij.

Reacties

avatar

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.