Uitgaven Op een worm – Koppermaandag 2016
Bertie van der Meij
Op een worm
Falstaff & Fakir, 2016
Formaat: 25,5 × 14,5 uitgevouwen
Aantal pagina’s: In 3-en gevouwen
Oplage: 36 exemplaren
€ 7

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Op een worm (€ 7) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

Op een worm – Koppermaandag 2016

Op een worm binnenkant

Het vers Op een worm heb ik lang geleden geschreven, naar voorbeeld van de bekende dierenversjes van Trijntje Fop (Kees Stip). Laatst heb ik het opgediept, want het past goed in mijn serie Koppermaandaguitgaafjes. Na twee kraaien, een oude hond en een poes is dit jaar de worm mijn onderwerp. Deze worm spiraalt zich als het ware dwars door het drukwerkje heen.

Op een worm is een in drieën gevouwen kaart van 320 grams Cairn ecopapier. Gedrukt op de degelpers met oude loden letters van een mij onbekend lettertype. De worm zelf is puur handwerk, daar is geen pers aan te pas gekomen — geknipt uit Zaans bord, gekleurd met Letraset markers en geplakt met boekbinderslijm.

Verschenen op 11 januari 2016 (Koppermaandag). Oplage 36, waarvan een beperkt aantal te koop.

Op een worm Op een worm colofon

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.