Uitgaven Voorjaarsverwachting
Bertie van der Meij
Voorjaarsverwachting
Falstaff & Fakir, 2019
Formaat: 11 × 11 cm
Aantal pagina’s: ongepagineerd
Oplage: 30 exemplaren
€ 8

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Voorjaarsverwachting (€ 8) bij Falstaff & Fakir. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Falstaff & Fakir (ff@falstaff-fakir.nl).

Voorjaarsverwachting

Mijn Koppermaandag-uitgave voor dit jaar bevat een vers van vier strofen. Het rijmpje gaat over het aloude thema van het zwangere meisje dat vergeefs op de komst van haar geliefde wacht. Oude ballades en smartlappen over dit onderwerp eindigen er vaak mee dat het in de steek gelaten meisje zich uit wanhoop verdrinkt. Dat gebeurt deze keer gelukkig niet!

Omslagillustratie en vers zijn allebei van mijn hand. Alles is gedrukt in boekdruk op mijn Korrex Stuttgart proefpers, de tekst is handgezet uit de Folio. Het omslag van zandkleurig Zaans bord sluit met een flapje. Het versje is gedrukt op Keaycolor papier in een harmoniërende tint. Binding: cahiersteek.

Van de oplage van 30 stuks is slechts een deel te koop.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.