Hjalmar Söderberg
20 verhalen
JuniPers, 2016
Formaat: 13,8 x 21 cm
Aantal pagina’s: 90
Oplage: 200 exemplaren
€ 18,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave 20 verhalen (€ 18,50) bij JuniPers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij JuniPers (mail@bertievandermeij.nl).

Twintig verhalen van Hjalmar Söderberg

twintig-verhalen-omslag

Vertaald uit het Zweeds door Henri Wijsbek en Bertie van der Meij.

Softcover, genaaid gebrocheerd.

Met dit boek wordt Söderbergs verhalenbundel Historietter uit 1898 voor het eerst in een complete Nederlandse vertaling uitgegeven. Söderbergs romans Dokter Glas en Het ernstige spel zijn in mijn vertaling verschenen bij Uitgeverij De Wereldbibliotheek. Beide romans zijn goed verkocht, maar helaas wilde de Wereldbibliotheek niet investeren in een verhalenbundel. Twee jaar geleden heb ikzelf een bibliofiel uitgaafje van één verhaal gemaakt: De pentekening (vertaling Henri Wijsbek). Maar het bleef een hartewens van me om méér korte verhalen van Söderberg te vertalen/publiceren. Dat is nu gelukt.

Twintig verhalen is digitaal gedrukt in een oplage van 200 ex. Ik heb zelf de omslagillustratie gemaakt en de boekverzorging gedaan.

Het boek is nu al te bestellen. Binnen Nederland zijn er geen verzendkosten. NB Wie vóór 7 november 2016 bestelt, betaalt maar € 17 ipv € 18,50.

hj-soderberg-kl

twintig-verhalen-inhoud