Uitgaven De bloedlijnen van het boeken verzamelen
Peter Pelckmans
Bibliogenetica
De Carbolineum Pers, 2016
Formaat: 21 cm
Aantal pagina’s: 72
Oplage: 50 exemplaren
€ 40

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Bibliogenetica (€ 40) bij De Carbolineum Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Carbolineum Pers (boris.rousseeuw@telenet.be).

De bloedlijnen van het boeken verzamelen

pater-staf-hfst-4

Bibliogenetica of De Bloedlijn van het Boek schetst het wedervaren van een door boekenzucht getekende familie. Een bloemlezing van Pelckmansen die aan hun boekenliefde ten onder gingen, passeert de revue: hun obsessie voor het boek domineerde hun doen en laten, vaak met desastreuze gevolgen voor hen en hun omgeving. Desniettegenstaande zou elke nieuwe generatie minstens één boekverslaafde opleveren: de boekengekte bleek een onafwendbare erfelijke belasting.

Bibliogenetica is niet met de hand gezet en met de handpers gedrukt zoals gewoonlijk bij De Carbolineum Pers, maar wegens het grote tekstvolume op digitale wijze vermenigvuldigd, op gevergeerd Conqueror papier 120 gram, 21 cm., 72 blz., met zes illustraties, genaaid en gebonden in handgeschept Frans marmerpapier, wat elk exemplaar uniek maakt, en in een beschermende schuifdoos. Oplage 50 genummerde exemplaren.

Bibliogenetica is verkrijgbaar door 40 euro plus 7 euro verzendkosten te storten op IBAN BE65 0012 1907 6596 van Boris Rousseeuw, Petrus Janssensstraat 9, 2920 Kalmthout, België. Toezending volgt.

pelckmans

Plaats een reactie

Meer uitgaven van De Carbolineum Pers 

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten op de Drukwerk in de Marge-site per e-mail ontvangen?
Schrijf u dan in door hieronder uw e-mailadres in te vullen.