Uitgaven Drie nieuwe verhalen van Leo Pleysier
Leo Pleysier
Drie verhalen
De Carbolineum Pers, 2017
Formaat: 24 cm
Aantal pagina’s: 42
Oplage: 100 exemplaren
€ 75

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Drie verhalen (€ 75) bij De Carbolineum Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Carbolineum Pers (boris.rousseeuw@telenet.be).

Drie nieuwe verhalen van Leo Pleysier

Drie nieuwe, niet eerder verschenen verhalen van Leo Pleysier, met tekeningen van beeldend kunstenaar Luk Van Soom, die voor het eerst een boek illustreert.

De tekst is met de hand gezet uit de Goudy Old Style en de Goudy Open, en met de handpers gedrukt op geschept Zerkall papier. In een beschermend schuifdoosje.

Oplage 100 genummerde en gesigneerde exemplaren: 1 tot 80 ingenaaid in omslag (75 euro), I tot XX met de hand ingekleurd door Luk Van Soom en gebonden in perkament (300 euro). Telkens 10 euro aangetekende verzendkosten.

Reacties

avatar

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.