Uitgaven Een inleiding tot de anglopedofilie
Benno Barnard
Vervangen minnaressen
De Carbolineum Pers, 2019
Formaat: 21 cm
Aantal pagina’s: 48
Oplage: 90 exemplaren
€ 30

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Vervangen minnaressen (€ 30) bij De Carbolineum Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Carbolineum Pers (boris.rousseeuw@telenet.be).

Een inleiding tot de anglopedofilie

Al vele jaren verzamelt schrijver, essayist en dichter Benno Barnard Engelse kinderboeken, een hobby die hij schertsend weleens anglopedofilie noemt. In “Vervangen minnaressen” geeft hij voor het eerst een kijkje in zijn juveniele boekenkast. Hij heeft tien Engelse kinderboeken uitgekozen die voor hem van bijzondere betekenis zijn, waaronder een uitgave van “Alice in Wonderland” die door de echte Alice gesigneerd is, en zijn allereerste eigen boek: “The Jack and Jill Book for 1957”. Zoon Christopher maakte er tien foto’s bij. Het boekje telt 48 blz., op gevergeerd Conqueror papier.

De oplage van “Vervangen minnaressen” bestaat uit 90 gesigneerde exemplaren, waarvan de eerste 60, ingenaaid en genummerd van 1 tot 60, zijn uitgedeeld tijdens de presentatie van Barnards nieuwe boek “Zingen en creperen. Dagboek 2014-2017” (Uitgeverij Atlas Contact) op 15 oktober 2019 in het Poëziecentrum te Gent. Verder zijn er 30 handgebonden en Romeins genummerde exemplaren, in schuifdoosje, beschikbaar voor de verkoop. Prijs 30 euro, plus 5 euro voor verzending.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van De Carbolineum Pers 

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten op de Drukwerk in de Marge-site per e-mail ontvangen?
Schrijf u dan in door hieronder uw e-mailadres in te vullen.