Uitgaven Hommage van L.H. Wiener aan Wim Aaij
L.H. Wiener
Wim Aaij (1947–1968)
De Carbolineum Pers, 2018
Formaat: 23
Aantal pagina’s: 19
Oplage: 60 exemplaren
€ 35

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Wim Aaij (1947–1968) (€ 35) bij De Carbolineum Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Carbolineum Pers (boris.rousseeuw@telenet.be).

Hommage van L.H. Wiener aan Wim Aaij

Wim Aaij (1947–1968) was een begaafd jeugdvriend van L.H. Wiener. Hij was een uitzonderlijk student en dito atleet, en wou net als Wiener schrijver worden. Hij stierf in 1968, 21 jaar oud, aan kanker. Precies een halve eeuw na Aaijs dood schreef L.H. Wiener deze hommage. Ze bevat behalve de herinneringen van Wiener ook zeven gedichten van Wim Aaij, en twee sonnetten van Jan Kal over Wim Aaij.

De tekst is in november 2018 met de hand gezet uit de Pastonchi en met de handpers gedrukt op geschept Zerkall papier. De oplage bedraagt 60 genummerde exemplaren, gesigneerd door L.H. Wiener. 19 blz., 23 cm., in omslag, en in beschermend schuifdoosje. Prijs 35 euro plus 5 voor verzending.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.