Uitgaven Tien gedichten van Rawie naast tien tekeningen van Pesapane
Jean Pierre Rawie en Elisa Pesapane
Parallellen
De Carbolineum Pers, 2017
Formaat: 22 cm
Aantal pagina’s: 28
Oplage: 75 exemplaren
€ 50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Parallellen (€ 50) bij De Carbolineum Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Carbolineum Pers (boris.rousseeuw@telenet.be).

Tien gedichten van Rawie naast tien tekeningen van Pesapane

Beeldend kunstenares Elisa Pesapane koos tien gedichten rond liefde en dood uit het oeuvre van Jean Pierre Rawie en plaatste er tien ‘parellelle’ tekeningen bij. Het zijn autonome werken in woord en beeld die elkaar ontmoeten op de pagina’s van dit boek en elkaar versterken door de symbiose die zij aangaan. Parallellen gaat over de tijd die verstrijkt en ons inhaalt, over de schoonheid van herinneringen en de liefde, die – wellicht met een randje weemoed – overblijft.

De tekst is met de hand gezet uit de Van Dijck en de Kumlien, en met de handpers gedrukt op geschept Van Gelder Posthoorn papier. 28 blz., 22 cm. De tekeningen zijn digitaal gereproduceerd op Conqueror papier. Oplage 75 genummerde en gesigneerde exemplaren: 1 tot 55 gebonden in bruin papier (50 euro), I tot XX gebonden in kalfsperkament (150 euro) met stofomslag. Alle exemplaren zitten in een beschermend kartonnen schuifdoosje. Plus 10 euro aangetekende verzendkosten.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van De Carbolineum Pers 

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten op de Drukwerk in de Marge-site per e-mail ontvangen?
Schrijf u dan in door hieronder uw e-mailadres in te vullen.