Eleanor Hooker
Where Memory Lies
In de Bonnefant, 2023
Formaat: 26 × 17,5 cm
Aantal pagina’s: 46
Oplage: 55 exemplaren
€ 95 / € 215

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Where Memory Lies (€ 95 / € 215) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

Honderd jaar Ierse revolutie

Where Memory Lies is een reeks gedichten en korte toneelstukken over gebeurtenissen tijdens de Ierse burgeroorlog, nu honderd jaar geleden. Eleanor Hooker maakt gebruik van documenten en verslagen om het lot van vijf vrouwen te belichten, elk van hen het slachtoffer van geweld. Stephen Rhatigan heeft een aantal tekeningen bij de teksten gemaakt en ook de portretten van het vijftal getekend.
De vijfenvijftig exemplaren van het boek zijn gedrukt op handgeschept papier, en gebonden door Philipp Janssen van Boekbinderij Phoenix. Drie exemplaren zijn gebonden in groen halfperkament (n.t.k.); tien exemplaren in wit halfperkament – de overige exemplaren zijn ingenaaid met een donkergroen papieren omslag (handgeschept) van Richard de Bas.