Uitgaven On Mullett Lake
Matthew Sweeney
On Mullett Lake
In de Bonnefant, 2017
Formaat: 24 × 15,5
Aantal pagina’s: 13
Oplage: 60 exemplaren
€ 35

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave On Mullett Lake (€ 35) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

On Mullett Lake

In 2016 logeerde de Ierse dichter Matthew Sweeney enkele dagen aan de oevers van Mullett Lake in Michigan. Hier, ‘in the middle of redneck country’ tussen Lake Michigan en Lake Huron en alleengelaten door zijn gastheer, had hij alle tijd om zijn omgeving te observeren. Het resultaat is de reeks On Mullett Lake, zeven beschouwende gedichten met de humor die het werk van Sweeney typeert.

Gezet uit de Bembo en Contura, en gedrukt op Magnani.

Naast de reguliere oplage in okerbruin Lana omslag zijn er zeventien exemplaren in kersenrood Shin Inbe omslag, gedrukt op handgeschept papier van Barcham Green (€ 55).

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.