Uitgaven Two Cities
Matthew Sweeney
Two Cities
In de Bonnefant, 2014
Formaat: 25 x 16 cm
Aantal pagina’s: 16
Oplage: 75 exemplaren
€ 20

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Two Cities (€ 20) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

Two Cities

De Ierse dichter Matthew Sweeney is bekend om zijn humoristische gedichten, waarin hij vaak zichzelf opvoert. Ook in Two Cities verschijnt de dichter steeds even in beeld: New York en San Francisco in 27 geschreven ‘selfies’. Het boekje met deze teksten is gezet uit de Walbaum met Van Krimpen Open Kapitalen, en gedrukt op Van Gelder Ossekop in een oplage van 75 exemplaren: 25×16 cm en 16 bladzijden. De prijs is € 20.

Vorig jaar verschenen van Matthew Sweeney de dichtbundel Horse Music, een Poetry Book Society Recommendation, en de spannende roman Death Comes for the Poets, geschreven met John Hartley Williams. De drie titels worden van harte aanbevolen door Hans van Eijk / In de Bonnefant.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.