Nick Laird
The Beautiful Sentence
In de Bonnefant, 2021
Formaat: 25,5 × 16,5 cm
Aantal pagina’s: 28
Oplage: 52 exemplaren
€ 185 & € 95

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave The Beautiful Sentence (€ 185 & € 95) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

The Beautiful Sentence

De Ierse schrijver Nick Laird is de auteur van vier poëziebundels, die met diverse prijzen zijn bekroond: To a Fault (2005), On Purpose (2007), Go Giants (2013) en Feel Free (2018). Ook is hij de auteur van enkele romans: Utterly Monkey, Glover’s Mistake en Modern Gods. Voor The Beautiful Sentence heeft hij een aantal liefdesgedichten uit deze bundels gekozen, aangevuld met twee nog ongepubliceerde gedichten.

The Beautiful Sentence is gezet uit de letter Bembo met Castellar initialen. De kleine oplage van 52 exemplaren is geheel gedrukt op handgeschept papier uit 1977. Alle exemplaren zijn op de pers genummerd. Tweeëntwintig stuks zijn gebonden in een halfperkamenten band met Nepalees handgeschept papier; de overige exemplaren zijn ingenaaid met een omslag van hetzelfde gele Nepalese papier. Het bindwerk is van Philipp Janssen, Boekbinderij Phoenix.

Prijs: € 185 en € 95.