Uitgaven arne rautenberg · das ypsylyntryffyn
arne rautenberg
dys ypsylyntryffyn
In de Bonnefant, 2017
Formaat: 23,5 × 15,5 cm
Aantal pagina’s: 22
Oplage: 57 exemplaren
€ 35

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave dys ypsylyntryffyn (€ 35) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

arne rautenberg · das ypsylyntryffyn

das ypsylyntryffyn is de titel van een nieuwe bundel ‘gedichte über gedichte’ van arne rautenberg, schrijver en kunstenaar uit kiel (duitsland). in het titelgedicht klagen twee ypsilons dat zij tussen zo vele letters nauwelijks opvallen: ‘wyr fyryn yyn schyttyndysyn ym ylphybyt’.

de bundel is gezet uit de letters imprint en claudius, en gedrukt op papier van magnani. de vaas op het omslag verwijst naar rautenbergs eerdere bundel ‘vasen mit sonnenblumen’ (im bonnefanten, 2013).

naast de ingenaaide editie van 57 exemplaren zijn er vijftien gedrukt op grijsgroen handgeschept papier van barcham green, door philipp janssen gebonden in groen stijfselmarmer van suzanne krause: € 125.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.