Cornelis Jan Aarts
Boekenjacht
Uitgeverij Fragment, 2020
Formaat: 29,5 × 16,5 cm
Aantal pagina’s: 248
Oplage: 250 + 200 exemplaren
€ 35 (+ 5,50 verzendkosten NL)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Boekenjacht (€ 35 (+ 5,50 verzendkosten NL)) bij Uitgeverij Fragment. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Uitgeverij Fragment (uitgeverijfragment@gmail.com).

Cornelis Jan Aarts, Boekenjacht

Cornelis Jan Aarts is een fervent boekenjager en stroopt al meer dan vijftig jaar markten, beurzen, veilingen en antiquariaten af. Boekenjacht beschrijft vele facetten van een grenzeloze hartstocht – ook in letterlijke zin, want buitenlandse reizen lopen steevast uit op speurtochten naar obscure boeken. Zijn boekenliefde is oeverloos en eindeloos; onbekende edities van Willem Elsschot wekken evenzeer zijn begeerte als Zwarte Beertjes met kleurige omslagen van Dick Bruna. Antiquaren, marktkooplui, zielsverwante boekengekken, meesterdrukkers, bekende en onbekende schrijvers, redders van ontheemde boeken, boekhistorici, bibliografen, conservatoren en uitgevers kruisten zijn pad. Velen van hen worden ten tonele gevoerd, vaak in een onverwachte situatie of in vermomde gedaante. Zijn overleden vrienden Serge Sitniakowsky en Gerrit Komrij worden herdacht in liefdevolle portretten.

2 gedachten over “Cornelis Jan Aarts, Boekenjacht”

    • Ik lever ook aan boekhandels in België . Maar die krijgen, net als die in Nederland, pas korting vanaf 3 exemplaren . Zelfs aan kleine uitgeverijen die boeken tegen kostprijs maken, willen ze verdienen. Dus een bestelling van een exemplaar wordt bijna altijd geweigerd, zo is mijn ervaring.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Uitgeverij Fragment