Legion
In de Bonnefant, 2021
Formaat: 24 × 15,5 cm
Aantal pagina’s: 18
Oplage: 62 exemplaren
€ 40

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Legion (€ 40) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

Eleanor Hooker · Legion

Bijen, honing, en mensen. De bundel Legion bevat acht nieuwe gedichten met deze onderwerpen van de Ierse schrijver Eleanor Hooker. De illustratie van Jeanie Tomanek, een reproductie van een klein schilderij, is gebaseerd op de titel van een van de gedichten. Eleanor Hooker publiceerde eerder twee bundels bij uitgeverij Dedalus Press in Dublin: The Shadow Owner’s Companion en A Tug of Blue; later dit jaar verschijnt daar een derde bundel, Of Ochre and Ash. Ook was zij in 2015 een van de gasten op Poetry International in Rotterdam. In het voorjaar van 2021 ontving zij de Markievicz Award voor haar werk. Meer over deze schrijver is te vinden op www.eleanorhooker.com

Legion is gezet uit de letter Imprint met Contura initialen, en gedrukt op Magnani vergata ivorio papier in een oplage van 62 exemplaren, genummerd op de pers.