Matthew Sweeney
Co-Author
In de Bonnefant, 2014
Formaat: 22,5 x 15,5
Aantal pagina’s: 16
Oplage: 80 exemplaren
€ 20

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Co-Author (€ 20) bij In de Bonnefant. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij In de Bonnefant (bonnefantpress@gmail.com).

Matthew Sweeney · Co-Author

Co_0002

Big man, brother, co-author, friend

I’ve employed a magician who will bring

you back as the Heine-quoting parrot

in our novel, possibly your favourite

character. …

Matthew Sweeney schreef Co-Author ter nagedachtenis van zijn vriend John Hartley Wiilliams, met wie hij een handleiding voor het schrijven van poëzie en een humoristische sleutelroman schreef. En hoewel Williams hem ooit aanraadde ‘to keep the wine and food out of the poems’ wordt er in dit gedicht volop gegeten en gedronken, in Frankrijk en Ierland, in Duitsland en op de Balkan, en in ‘The Bar the Old Men Go to Die in’.

Co-Author, een lang gedicht opgedeeld in tien strofen, is gezet uit de Post-Mediaeval (waarvan voldoende aanwezig was om drie en een halve strofe te zetten) en gedrukt op Japans Kanokopapier. De oplage van tachtig exemplaren is ingenaaid in een eenvoudig kartonnen omslag. Een uitgave van In de Bonnefant te Banholt.

Co_0001