Katarina Rudebeck
de haven
Katarina Rudebeck, 2020
Formaat: 16,2 × 23,2 cm
Aantal pagina’s: 44
Oplage: 30 exemplaren
€ 50 (excl. € 4 verzendkosten)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave de haven (€ 50 (excl. € 4 verzendkosten)) bij Katarina Rudebeck. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Katarina Rudebeck (boeken.ocola@kpnmail.nl).

de haven in ander licht

Ik heb lang geprobeerd zeker te worden over dat ik ongelijk heb in het doen wat ik aan het doen was en dan als ik niet zeker kon worden dat ik fout in het doen was wat ik aan het doen was en dan toen ik niet zeker kon worden over wat ik aan het doen was geweest, toen ik mij compleet overtuigd had dat ik niet zeker zou worden over dat ik fout was in het doen wat ik aan het doen was geweest ik was dan heel zeker dat dit heel goed was. Vast en zeker zou iedereen zeker kunnen worden over dit dat dit goed is.

Het zegt heel duidelijk iets. Sommigen zeiden dat het niets duidelijk uitdrukte. Sommigen waren er zeker van dat het iets heel duidelijk uitdrukte en sommigen van hun zeiden dat het nog beter was geweest als het niet zo duidelijk uitdrukte wat het uitdrukte. Sommigen zeiden dat het niet duidelijk uitte wat het uitdrukte en sommigen van hen zeiden dat het grootse van het twijfelen niet duidelijk tot uitdrukking was gekomen.

Sommigen zeiden dat het sterk iets van twijfels uitte. Sommigen zeiden dat het niet sterk iets van twijfels uitte.

Het was zeker een duidelijke uitdrukking van iets, zeker en vast zou iedereen dat ooit kunnen zien. Iedereen zou er zeker van kunnen worden dat het duidelijk iets uitdrukte.

Mijn foto’s, tekeningen en linodruk gecombineerd met enkele fragmenten uit espèces d’espaces en ruimten rondom van Georges Perec, geven betekenis aan een bijzondere plek, DE HAVEN.

Papier: Lana Colours 160 grs /Biotop 160 grs
Omslag: Fabriano Tiziano 160 grs
Druk: inkjet print en linodruk
Bindwijze: cahier op ‘eigenwijze’

Home Katarina Rudebeck

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Katarina Rudebeck