Uitgaven La vita a Venezia
Katarina Rudebeck
La vita a Venezia
Katarina Rudebeck, 2015
Formaat: 21,3 x 18 cm
Aantal pagina’s: 37
€ 50 (excl. € 4 verzendkosten)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave La vita a Venezia (€ 50 (excl. € 4 verzendkosten)) bij Katarina Rudebeck. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Katarina Rudebeck (boeken.ocola@kpnmail.nl).

La vita a Venezia

voorkant-La-vita-a-Venezia

Tijdens mijn verblijf in Venetië voor de Biënnale passeerde ik dagelijks een kleine trattoria met naast de ingang een stoel. Op deze stoel, bedekt met een linnen servet, een zwart-witte kat. Al direct bij de eerste ontmoeting ben ik begonnen om haar te fotograferen. Het was alsof ik keek naar een vroeg Italiaans schilderij. Door het scherpe zonlicht ontstond een prachtig diffuus licht. Hoe klein ook de verandering in haar houding, steeds weer werd ik verrast door het licht en de kleuren.

Zeventien foto’s zijn door mij samengebracht in dit fotoboek. Het boek bestaat uit twee delen la vita a Venezia en due anni più tardi (twee jaar later). Door een bijzondere bindwijze zijn beide delen fysiek van elkaar gescheiden zonder dat de eenheid binnen het boek wordt verbroken.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.