Katarina Rudebeck
De krant van 22-11 2021
Katarina Rudebeck, 2021
Formaat: 42 × 29,7 cm
Aantal pagina’s: 12
Oplage: beperkt aantal exemplaren
Prijs op aanvraag

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De krant van 22-11 2021 (Prijs op aanvraag) bij Katarina Rudebeck. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Katarina Rudebeck (boeken.ocola@kpnmail.nl).

De krant van 22-11 2021

De krant van 22-11 van dit jaar is wel één krant, maar bestaat uit twee afzonderlijke kranten. Niemand wordt gediscrimineerd, er is een krant voor de QR-code-houders en ook een krant voor iemand die geen QR-code heeft. Zodoende heeft de krant twee voorkanten. Gelukkig werkte het weer ook mee, het was zonnig en koud. De splitsing was dan ook eenvoudig uit te voeren. Er is geen jaar geweest dat de krant zo snel gereed was als dit jaar. Je ziet het, als bestuurder, deel alles op in tweeën en het loopt als een trein! Je bent vol vuur en het gaat je voor de wind.

De onderwerpen vinden hun bron in ons dagelijks leven gespiegeld in de dagelijkse kranten van de 22’ste, zoals de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Het Financieele Dagblad en De Groene Amsterdammer. Helaas hebben wij moeten constateren dat dagbladen uit het buitenland niet meer aangeboden worden in de kiosken.

Home Katarina Rudebeck

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Katarina Rudebeck